Didier Creëlle 23

didier-creelle-1

Didier Creëlles werk leeft en evolueert nog steeds. Voortdurend schaaft hij zijn werk bij en legt hij de lat hoger. “Hoe meer ik schilder en teken hoe spannender het wordt,” zegt hijzelf. Het is niet zijn bedoeling per se iets te willen vertellen, hij wil vooral de kijker ontroeren. Figuren worden stevig neergezet, raak, vlot en virtuoos.

Didier is al lange tijd leerling aan de Academie van Eeklo. Hij koos er bewust voor te  werken naar portret en model. Dat betekent helemaal niet dat hij zich beperkt. Zijn vrije werk, waarin hij het verfijnde zoekt,  is soms heel grappig.

Voor LovArte 2017 nodigt Didier enkele muzikanten uit. Het is de bedoeling ze te schilderen tijdens het musiceren. Wellicht schildert hij ook enkele portretten (ten voeten uit) zoals tijdens de vorige editie van LovArte.

Het werk van Didier werd al herhaaldelijk bekroond. Zo was hij o.m. laureaat tekenen stad Eeklo 2006. De mooiste bekroning volgens hem was echter toen een groep kinderen zijn nieuwjaarskaartje als beste uitkoos.

LOCATIE 23  – Kerk, Dorsweg, Vinderhoute

Didier Creëlle
Berkenstraat 19, 9920 Lovendegem
09 372 85 44
0499 22 68 53
didier.creelle@gmail.com

didier-creelle-2

didier-creelle-3