Katrien Gitsels 12

katrien-g-5f0c9935

Katrien Gitsels (Oostende, °1966) groeide op in de Westhoek (Lo). Ze volgde als basisopleiding binnenhuisarchitectuur. Daarna werkte ze voor een bedrijf actief in de totaalinrichting van particuliere woningen alsook in een zaak gespecialiseerd in natuursteen. Bij dit laatste bedrijf werd de basis gelegd voor een groeiende interesse in de schoonheid en complexiteit van natuurlijke materialen in het algemeen en steen in het bijzonder.

Begin de jaren 2000 startte Katrien zelf met kunst na het volgen van verschillende opleidingen zowel aan de academie te Gent als privé bij kunstenaars als Vermandere, Vandermeeren, Van Roy, Goderis, Seelen, …. Via tekenwerk en schilderkunst heeft Katrien geleidelijk aan haar weg gevonden in de beeldhouwkunst.

Ze startte met figuratieve werken in Franse witsteen en blauwe hardsteen. Vervolgens verdiepte ze zich in andere materialen zoals brons en polyester. Momenteel heeft Katrien al een ruime collectie aan beelden geproduceerd.

Katrien Gitsels nam deel aan verschillende tentoonstellingen in België (Koksijde, Veurne, Gent, Lovendegem, Sint-Truiden, Hasselt, Beernem en Astene (Deinze)) en Nederland (Goes). In de toekomst wenst ze zich verder te specialiseren in de beeldende kunst en meer bepaald in de expressieve, surrealistische benadering van het figuratieve.

LOCATIE 12  – Beekstraat 35, Lovendegem

Katrien Gitsels
Beekstraat 35, 9920 Lovendegem
0472 428 515
09 372 51 44
katriengitsels@hotmail.com
http://www.katrien-gitsels.be

katrien-gitsels-2

katrien-gitsels