De Triangel 7

De Triangel presenteert:

Geert Mervilde ° 5 augustus 1972

Geert heeft zijn eigen speciale werkwijze, vanuit voorbeelden van figuratieve kunst maakt hij een subtiele versie. De tekeningen en schilderijen staan bol van lyrische lijnvoering. Ook zijn beeldhouwwerken en keramiekbeeldjes stralen een frisse soepelheid uit.

Bart Van Aelst   ° 10 september 1986

Bart heeft een mooie gave die hij met uiterste precisie gebruikt om vorm te geven aan zijn tekeningen. Zijn lijnen zijn als diepe groeven die de toeschouwer meenemen in een netwerk van uiterste nauwkeurigheid.

Lieven Lootens  ° 6 juli 1965

Lieven heeft een bijzondere en eigenzinnige kijk ontwikkeld in het weergeven van zijn werkelijkheid. Hij maakt krachtige schilderijen. Zijn zwarte lijnen zijn erg sprekend. Ze bakenen vormen af en geven een diepgang aan het tafereel. Hij inspireert zich op antieke kunst en de Vlaamse Primitieven.

Kimberley De Zweemer ° 6 september 1996

Deze jonge deugniet laat haar fantasie de vrije loop in speelse animatiefiguren.  Eenvoudige basistechnieken combineert ze moeiteloos met levendige en sterke kleuren.  Zo creëert ze met  haar grappige personages een wereld van vreugde en optimisme.

LOCATIE 7 – ingang school, Kanunnik Triestlaan, Lovendegem

vzw dienstverleningscentrum de Triangel
Molendreef 16, 9920 Lovendegem
09 372 86 11
info@dvcdetriangel.be
http://www.dvcdetriangel.be
http://www.scholendetriangel.be/

mervielde
Geert Mervilde
kimberley-d
Kimberley De Zweemer
trangel-2
Bart Van Aelst
triangel-3
Lieven Lootens